Over ons

PartnerServices is always on!

Onze focus ligt op het realiseren van omzetdoelstellingen door het ontwikkelen én uitvoeren van marketing en sales activiteiten. Een hoge mate van call-to-action is ons onderscheidend vermogen, hetgeen resulteert in daadwerkelijk activatie én inkomsten. Met ruim 20 jaar ervaring in de ICT, Security en Telecom markt, bieden we passende services die nauwkeurig zijn afgestemd op uw organisatie én klanten binnen het zakelijke segment. Het combineren van onze verschillende services is uiteraard mogelijk, waardoor de effectiviteit van de inspanningen zal toenemen. De uitvoering van services worden van A tot Z door ons verzorgd met als doel het op korte termijn naar de markt brengen van de activaties.

Meerwaarde:

✓ Knowhow: PartnerServices beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de ICT, Security en Telecom markt.

✓ Ontzorging: de uitvoering van de marketing experiences worden van A tot Z door ons verzorgd.

✓ Rendement: het realiseren van een optimale waarde creatie, hetgeen resulteert in activatie én inkomsten.

✓ Snelheid: het op korte termijn naar de markt brengen van marketing en sales activaties op operationeel- en tactisch niveau.

✓ Impact: de effectiviteit zal toenemen bij het combineren van onze verschillende services.

Team PartnerServices

Welke disciplines kunnen we optimaliseren binnen uw organisatie?

Julius Middel
Owner  | Marketing | Consultancy

Julius heeft ruim 20 jaar ervaring in de ICT & Security en Telecom markt. Hij heeft zijn uitdaging gezocht op het brede terrein van marketing, media, online, sales en new business development. Het spreekt hem aan om voor organisaties te werken waarbij sprake is van innovaties en een hoge klantgerichtheid.

Emily Scott-Wilson
Strategie | Transformaties | Customer Experience

Emily analyseert en definieert strategie, structuren en processen en kan optreden als adviseur op meerdere niveaus van organisaties. Zij begrijpt de echte vraag achter een vraag en weet hoe je die moet vertalen binnen de bedrijfsvoering. Voor strategieën uitwerken, door vertalen en implementatie ligt haar kracht in haar vermogen om snel inzicht van de behoeften te achterhalen en deze eenvoudig en praktisch in te richten.

Lara Stankovsky
Online Branding | SEO & SEA | Google Analytics | User Experience

Professionele online marketing beschikbaar voor iedereen, dat is het motto van Lara. Door de juiste begeleiding en professionele online marketing uitvoering helpt Lara organisaties bij het vinden en benutten van hun perfecte online marketing aanpak. Met haar online marketing expertise zorgt ze voor structureel meer online resultaat bij onze opdrachtgevers. Meer naamsbekendheid, extra website traffic, meer leads en websales.

Geïnteresseerd in onze Services?

Voel u vrij om ons een bericht te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.