Over ons

PartnerServices is always on!

Onze focus ligt op het realiseren van omzetdoelstellingen door het ontwikkelen én uitvoeren van marketing en sales activiteiten. Een hoge mate van call-to-action is ons onderscheidend vermogen, hetgeen resulteert in daadwerkelijk activatie én inkomsten. Met ruim 20 jaar ervaring in de ICT, Security en Telecom markt, bieden we passende services die nauwkeurig zijn afgestemd op uw organisatie én klanten binnen het zakelijke segment. Het combineren van onze verschillende services is uiteraard mogelijk, waardoor de effectiviteit van de inspanningen zal toenemen. De uitvoering van services worden van A tot Z door ons verzorgd met als doel het op korte termijn naar de markt brengen van de activaties.

Meerwaarde:

✓ Knowhow: PartnerServices beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de ICT, Security en Telecom markt.

✓ Ontzorging: de uitvoering van de marketing experiences worden van A tot Z door ons verzorgd.

✓ Rendement: het realiseren van een optimale waarde creatie, hetgeen resulteert in activatie én inkomsten.

✓ Snelheid: het op korte termijn naar de markt brengen van marketing en sales activaties op operationeel- en tactisch niveau.

✓ Impact: de effectiviteit zal toenemen bij het combineren van onze verschillende services.

Team PartnerServices

 

Julius Middel
Owner  | Marketing | Consultancy

Julius heeft ruim 20 jaar ervaring in de ICT & Security en Telecom markt. Hij heeft zijn uitdaging gezocht op het brede terrein van marketing, media, online, sales en new business development. Het spreekt hem aan om voor organisaties te werken waarbij sprake is van innovaties en een hoge klantgerichtheid.

Vyella Kaptein
Online  | Social | Content

Vyella heeft zich als online professional toegelegd op advies en onderhouden van alle mogelijke online & social media kanalen voor opdrachtgevers. Als tekstschrijver, marketeer en social media liefhebster is zij de perfecte persoon om voor uw bedrijf aan de slag te gaan op interim basis.

Sander Grip
Sales  | New Business | Conversie

Sander heeft ruim 15 jaar ervaring in (new-business) sales en accountmanagement. Sales transparant maken en activeren is zijn passie. Met zijn bewezen leveren aanpak legt hij uw data, groeipotentieel, mensen, processen en systemen langs de meetlat en zorgt hij ervoor dat uw lead to order proces geoptimaliseerd en geactiveerd wordt.

 

Geïnteresseerd in onze Services?

Voel u vrij om ons een bericht te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.