Wat onze klanten zeggen...

Alida van Delen

Alida van Delen

Eigenaar Van Delen Telecom

“Door de samenwerking met PartnerServices hebben we ervaren hoe het outsourcen van onze onlinemarketingwerkzaamheden echt goed kan werken. We zijn uitermate tevreden over de constructieve en langdurige samenwerking met PartnerServices. Het meedenken, hun proactieve houding, de snelheid van acteren en de resultaten zijn voor ons van meerwaarde. We raden PartnerServices aan bij MKB-bedrijven op het gebied van toonaangevende marketingwerkzaamheden!”

Jeroen Selsig

Jeroen Selsig

Eigenaar Proxible B.V.

“PartnerServices is eigentijds, doortastend en deskundig. Ze behouden de focus en houden je scherp op de aan te leveren input. Door de verschillende teamleden met ieder een eigen expertise leveren zij zo een breed scala aan diensten. Ze hebben onze twee projecten vakkundig, snel en conform planning opgeleverd. Op naar een volgende gezamenlijke klus. Aanrader!” 

Yeri Goossens

Yeri Goossens

Eigenaar Maatwerk15

“PartnerServices heeft met de door ons geleverde informatie de website gemaakt. De complimenten van onze klanten over de duidelijkheid en overzichtelijkheid van de website zijn dan ook volledige credit voor PartnerServices. Het is prettig om samen te werken met zulke professionals aan de zichtbaarheid van Maatwerk15.” – Yeri Goossens, Eigenaar, Maatwerk15.”

Dave van Mourik

Dave van Mourik

Bestuurslid Rugby Club RCC Roosendaal

“Het verjongen van een bestaande website voor een club was een leuke uitdaging die ik als communicatie verantwoordelijke kreeg. Op zoek gaande naar de juiste partner hiervoor heb ik verschillende marketingbureau’s benaderd.
Mijn keuze voor PartnerServices is op gevoel gemaakt vanwege de fijne open en eerlijke klik die er vanaf het eerste moment was. Er is een mooie en nieuwe website gemaakt, waar het overleg over lay-out, en tekstuele inhoud eenvoudig werd aangepast en tijdens de corona crisis werd zelfs tijdens het bouwen al een stukje vrijgegeven zodat belangrijke informatie toch bij iedereen terecht kon komen. Fijne mensen om mee te werken op een ontspannen en vrijblijvende manier en met de perfectie en uiteindelijke zakelijke overeenkomen af mogen sluiten”.

Toe aan een online boost?

Laten we dan een afspraak maken.

× Whatsapp